U periodu od 30. aprila do 04. maja 2024. Bačka Palanka i USR “Tikvara” bili su domaćini završnih priprema muške seniorske reprezentacije u katama za Evropsko prvenstvo u Zadru. Na ovim pripremama učestvovali su najbolji srpski takmičari u katama, a pripreme je vodio selektor reprezentacije Srbije za kate Ivan Kunevski. Boje naše zastave na ovom Prvenstvu Evrope braniće muški kata tim u sastavu Uroš Subota (KK “Skiper”, Beograd), Aleksandar Boškov (KA “Bušido”, Bačka Palanka) i Vasilije Jakovljević (KK “Skiper”, Beograd). Za Aleksandra Boškova, člana  “Karate Akademije Bušido” iz Bačke Palanke, to će biti prvo učešće na Evropskom prvenstvu za seniore. U isto vreme ženski kata tim reprezentacije Srbije pripremao se u Beogradu.

 

Karate Reperezentacija Srbije put Zadra kreće  6. maja, a nastup muškog kata tima predviđen je za četvrtak 8. maja 2024. godine. Aleksandru, Urošu i Vasiliju želimo uspešan nastup i dobro zdravlje.

U organizaciji KSV Bačka Palanka je 04. 05.  2024. bila domaćin i reprezentaciji Vojvodine mlađoj od 14 godina koja se priprema za Prvenstvo Balkana koje će se održati krajem meseca u Istanbulu. Treninge su vodili Ivan Kunevski i Zoran Majkić.

 

Leave a comment