IVAN KUNEVSKI
I BOJANA MLADEŽIĆ
UČESNICI SEMINARA ZA TRENERE

Od 11. do 17 jula 2023. godine u Apatinu je održan letnji karate kamp za talentovanu decu svih uzrasnih kategorija i potencijalne reprezentativce sa teritorije Vojvodine. U susret novoj karate sezoni poslednjeg dana organizovano je i licenciranje trenera. Na njemu su učestvovali i treneri naše Akademije, Bojana Mladežić i Ivan Kunevski koji su uspešno položili seminar koji je organizovao Karate Savez Vojvodine. Bojana Mladežić, naša seniorska reprezentativka u katama, iako još uvek nastupa na takmičenjima, već godinu dana uspešno radi sa našim najmlađim polaznicima, a danas je uspešno položila i seminar KSV. U našoj Akademiji smatramo da je edukacija i unapređenje postojećeg znanja jedan od osnova za pravilan rad sa mladim polaznicima, a posebno sa decom koja tek prave prve karate korake.

 

Ivan Kunevski, selektor reprezentacije Srbije, pored toga što je uspešno položio seminar za trenere bio je i član komisije za dodelu majstorskih zvanja (braon i crni pojas). Uspešno je položio i seminar za ispitivače za učenička zvanja. Inače, selektor Ivan Kunevski je nosilac i WKF licence, Svetske karate federacije, za kate što se može videti u prilogu ove objave. Sve ovo nam pruža nadu da će i naši karatisti kataši u nastupajućoj sezoni imati zapaženu ulogu na svim važnijim takmičenjima u zemlji i inostranstvu.

 

Na ovom kampu je pored naših trenera učestvovalo i pet takmičara mlađih kategorija – Aleksandar Boškov, Dunja Stupar, Sofija Rađenović, Nađa Valašek i Una Blagojević.

 

WKF trenerska licenca IVAN KUNEVSKI

Leave a comment