Takmičari
"Karate akademije Bušido"
na Evropskom prvenstvu na Kipru

Od 3-5. februara 2023. godine održava se 50. Evropsko prvenstvo u karateu za kadete, juniore i mlađe seniore na Kipru (Larnaka). Na ovom prvenstvu učestvovaće 1.136 takmičara iz 48 evropskih država, a među njima će biti i tri takmičara naše Akademije, juniorski reprezentativci, Dunja Stupar, Aleksandar Boškov i Stefan Pavlović. Sa njima će putovati i njihov trener i selektor reprezentacije Srbije u katama Ivan Kunevski

Dunja Stupar će na ovom Evropskom prvenstvu učestvovati kao članica juniorskog ženskog kata tima zajedno sa Gordanom Grbić takmičarkom KK “Student” iz Novog Sada i Nedom Milošević takmičarkom KK “Vitez” iz Beograda. Njihov nastup u prvom kolu predviđen je za petak 3. februara. 

Aleksandar Boškov i Stefan Pavlović će na ovom Evropskom prvenstvu učestvovati kao članovi juniorskog muškog kata tima zajedno sa Urošem Milašinovićem takmičarom KK “Kinder” iz Beograda. Njihov nastup u prvom kolu predviđen je za petak 3. februara. 

Borbe za medalje u obe konkurenije predviđena je za nedelju 5. februara. Našim takmičarima želimo dobro zdravlje i da ostvare što bolji plasman.

Leave a comment